Sunday, February 3, 2013

Paparazzin tytär pyysi teinitähdeltä nimmaria – näin siinä kävi – Stara


Viihdemaailmaa järkytti äskettäin paparazzin kuolema Los Angelesissa. Valokuvaaja menehtyi traagisesti, kun hän yritti ikuistaa otoksia teinipoppari Justin Bieberin Ferrarista. Sittemmin supertähdet kehottivat Yhdysvaltoja muuttamaan paparazzilakeja.


Nyt verkossa on julkaistu hulvaton otos eräästä tytöstä, joka poseeraa tauluksi tehdyn nimikirjoituskuvan kanssa. Eräs paparazzi pyysi äskettäin One Direction -poikabändin jäseneltä Harry Stylesilta nimikirjoitusta Ella-tyttärelleen, joka on kyseisen yhtyeen suuri fani.


Harry Styles päätti toteuttaa nuoren tyttöfaninsa unelman, ja hän antoi nimikirjoituksen lapsen paparazzina työskentelevälle isälle. Ella-tyttö nähdään iloisena nettikuvassa, jossa hän pitelee Harry Stylesin nimikirjoitusta sylissään.


Kuva: Splash

Kuva: Splash



Teinitähti on kirjoittanut nimikirjoituksensa yhteyteen viestin, jossa hän sivaltaa Ellan valokuvaaja-isää. Poplaulaja nimittäin toivoo, että Ella käskisi isäänsä lopettamaan Stylesin seuraamisen.


- Pyydän Ella. Käske isääsi menemään pois. Rakkaudella Harry, teinipopparin nimikirjoituksessa lukee.


Kuva: Splash

Kuva: Splash



Lukuisat supertähdet ovat ilmaisseet julkisuudessa vihaavansa paparazzeja, jotka seuraavat heitä kuin hai laivaa. Esimerkiksi Oscar-palkittu näyttelijäkaunotar Halle Berry on kertonut haluavansa muuttaa Yhdysvalloista Ranskaan, jotta hän voisi suojella tyttölapsensa yksityisyyttä. Poptähti Britney Spears puolestaan joutui aikoinaan otsikoihin, kun hän hakkasi paparazzin autoa sateenvarjolla. Myös Disney-kaunotar Miley Cyrus on joutunut kahinoihin paparazzien kanssa.




Viihdemaailmaa järkytti äskettäin paparazzin kuolema Los Angelesissa. Valokuvaaja menehtyi traagisesti, kun hän yritti ikuistaa otoksia teinipoppari Justin Bieberin Ferrarista. Sittemmin supertähdet kehottivat Yhdysvaltoja muuttamaan paparazzilakeja.




Sympaattiset ja älykkäät minipossut kuuluvat tämän hetken suosituimpiin lemmikkieläimiin. Myös verkossa ovat yleistyneet söpöt possuvideot, joissa nähdään kärsäkkäiden touhuja.




Suomessakin esitetyssä L-koodi -televisiosarjassa nähty amerikkalaiskaunotar Sarah Shahi on tuttu kymmenistä muistakin televisiosarjoista, mutta varsinaista läpimurtoa sivuosissa viihtyvä neitokainen ei ole vielä tehnyt.




Monet suomalaiset ovat joutuneet viime kuukausina matkustamaan Kiinaan, jossa suurkaupunkien saastetilanne on muuttunut nopeasti vaaralliselle tasolle. Hengitysilma esimerkiksi Pekingissä on ollut jo pitkään vaarallisen saasteista. Nyt eräs yrittäjä on tekemässä sillä sivoisen tilin.




Brittikurvitar Kelly Brook oli aikoinaan seitsemän vuotta kestäneessä parisuhteessa näyttelijä Jason Stathamin kanssa. Kaunotar on deittaillut urheilija Thom Evansia vuodesta 2010 lähtien.




Monesti viihdemaailman tähdet näyttävät tavalliselle kansalle esimerkkiä esimerkiksi vaatemuodin ja plastiikkakirurgian saralla. Naisten kauneusleikkaukset ovat olleet viime vuosina hurjassa nousussa.




Huippusuositun X Factor -laulukilpailun luoja Simon Cowell kylpee rahassa, sillä miehen tiedetään tienaavan vuosittain kymmeniä miljoonia dollareita. Viihdemoguli ottaakin kaiken irti luksuselämästään, sillä hänen tiedetään esimerkiksi lennättävän porkkanansa Singaporesta asti.




Mallimaailman kuumimpiin nouseviin tähtiin lukeutuu tällä hetkellä ehdottomasti Magdalena Frackowiak, joka on puolalaissyntyinen kaunotar. Hän on tehnyt kansainvälistä uraa jo seitsemän vuoden ajan, ja tänä vuonna neitokaisen odotetaan tekevän läpimurtonsa.




Ranskalainen näyttelijäkaunotar Eva Green muistetaan Bond-tyttö Vesper Lyndin roolista 007-elokuvassa Casino Royale, jossa hän esitti naispääosassa Vesper Lyndin roolia. Sittemmin neitokainen on nähty muun muassa viime kesänä julkaistussa Dark Shadows -elokuvassa.




Mallimaailman tunnetuimpiin nimiin kuuluva kaunotar on Alessandra Ambrosio. Brasilialaisneito on ehtinyt synnyttää viime vuosien aikana kaksikin lasta, mikä ei kaiken ihmeeksi näy lainkaan hänen kropassaan.




Source:


http://www.stara.fi/2013/02/03/harry-styles-sivalsi-paparazzia/






The News from http://classy-kelly.blogspot.com