Sunday, February 3, 2013

Taylor Swift meni sekaisin erosta: Tysin riekaleina Stara


Amerikkalainen supertähti Taylor Swift on ollut viime aikoina runsaasti esillä mediassa Red-albuminsa ja seurustelusuhteensa päättymisen merkeissä. Laulajatar erosi hiljattain One Direction -poppari Harry Stylesista, kun he ajautuivat riitaan lemmenloman aikana.


Nyt 23-vuotias Taylor Swift on tuoreimpien huhujen mukaan täysin murtunut pariskunnan erosta. Kantrikaunotar yrittää pitää ulkokuorensa kovana julkisuudessa, mutta kulissien takaa paljastuu sydänsuruja poteva nuori nainen. Lähteen mukaan Taylor Swift nimittäin itkee jatkuvasti, koska hän on niin sekaisin erosta.


- Taylor ei ole päässyt asiasta yli. Hän esittää rohkeaa, mutta oikeasti hän on täysin riekaleina. Hän itkee jatkuvasti, sisäpiirin lähde paljasti Star-lehdelle.


Taylor Swift on joutunut kohtaamaan myös haukkuja ja vitsejä sarjadeittaajan maineestaan. Esimerkiksi suosikkikoomikko Tina Fey sivalsi äskettäin neitokaista Golden Globe -palkintogaalan esiintymislavalla miljoonien kuullen. Lähteen mukaan vitsistä loukkaantunut Taylor Swift itki itsensä uneen kyseisen juhlatilaisuuden jälkeen.


Maailman menestyneimpiin naislaulajiin lukeutuva Taylor Swift jätti 18-vuotiaan Harry Stylesin muun muassa luottamuspulan takia. Laulajakaunotar pelkäsi nuorukaisen pettävän, sillä Stylesia pidetään naistenmiehenä. Sittemmin on huhuttu, että Taylor Swift on kirjoittanut jo viisi erobiisiä ex-poikaystävästään. Väitteiden mukaan poptähdellä on kotonaan muistolaatikko, joka on täynnä hänen entisten kumppaniensa antamia lahjoja. Hän saa niistä inspiraatiota kuuluisiin erobiiseihinsä.




Amerikkalainen supertähti Taylor Swift on ollut viime aikoina runsaasti esillä mediassa Red-albuminsa ja seurustelusuhteensa päättymisen merkeissä. Laulajatar erosi hiljattain One Direction -poppari Harry Stylesista, kun he ajautuivat riitaan lemmenloman aikana.




Victoria’s Secret -alusvaatemerkin mallit ovat tunnettuja kauneudestaan ja virheettömistä vartaloistaan. Merkin uusimpia malleja on brasilialainen Gracie Carvalho, joka on noussut viime viikkoina otsikoihin ympäri maailmaa.




Suomalaisilla on perinteisesti ollut suuri luottamus poliisiin, sillä virkavalta on noussut lukemattomia kertoja kansalaisten luotetuimpien ammattiryhmien kärkipäähän. Tuore korkeimman oikeuden tuomio kuitenkin osoittaa, että aina poliisiin ei kuitenkaan voi enää nykyisin luottaa, vaikka tämä esittäisi virkamerkkinsä.




Viihdemaailmaa järkytti äskettäin paparazzin kuolema Los Angelesissa. Valokuvaaja menehtyi traagisesti, kun hän yritti ikuistaa otoksia teinipoppari Justin Bieberin Ferrarista. Sittemmin supertähdet kehottivat Yhdysvaltoja muuttamaan paparazzilakeja.




Sympaattiset ja älykkäät minipossut kuuluvat tämän hetken suosituimpiin lemmikkieläimiin. Myös verkossa ovat yleistyneet söpöt possuvideot, joissa nähdään kärsäkkäiden touhuja.




Suomessakin esitetyssä L-koodi -televisiosarjassa nähty amerikkalaiskaunotar Sarah Shahi on tuttu kymmenistä muistakin televisiosarjoista, mutta varsinaista läpimurtoa sivuosissa viihtyvä neitokainen ei ole vielä tehnyt.




Monet suomalaiset ovat joutuneet viime kuukausina matkustamaan Kiinaan, jossa suurkaupunkien saastetilanne on muuttunut nopeasti vaaralliselle tasolle. Hengitysilma esimerkiksi Pekingissä on ollut jo pitkään vaarallisen saasteista. Nyt eräs yrittäjä on tekemässä sillä sivoisen tilin.




Brittikurvitar Kelly Brook oli aikoinaan seitsemän vuotta kestäneessä parisuhteessa näyttelijä Jason Stathamin kanssa. Kaunotar on deittaillut urheilija Thom Evansia vuodesta 2010 lähtien.




Monesti viihdemaailman tähdet näyttävät tavalliselle kansalle esimerkkiä esimerkiksi vaatemuodin ja plastiikkakirurgian saralla. Naisten kauneusleikkaukset ovat olleet viime vuosina hurjassa nousussa.




Huippusuositun X Factor -laulukilpailun luoja Simon Cowell kylpee rahassa, sillä miehen tiedetään tienaavan vuosittain kymmeniä miljoonia dollareita. Viihdemoguli ottaakin kaiken irti luksuselämästään, sillä hänen tiedetään esimerkiksi lennättävän porkkanansa Singaporesta asti.




Source:


http://www.stara.fi/2013/02/03/taylor-swift-meni-sekaisin-erosta/






The News from http://classy-kelly.blogspot.com